Tanssiteatteri Rimpparemmi on mukana Kaikukorttikokeilussa

Jos sinulla on Kaikukortti voit lunastaa sillä itsellesi tai perheeseesi kuuluvalle alle 16-vuotiaalle lapselle tai lapsenlapselle lippuja Tanssiteatteri Rimpparemmin omiin esityksiin. Lippuja on saatavilla 5% katsomopaikoista, ennakkovaraus on suotavaa jotta saat varmasti paikan esitykseen. Ilmoitamme erikseen mihin esityksiin Kaikukortti käy.

 

Tällä hetkellä Kaikukortti käy:

 

Tiloja / Avaruuksia, kulttuuritalo Wiljamissa 2.10.-5.12.2020

Varaa paikkasi ennakkoon myynti@rimpparemmi.fi tai 050 472 9775


 

Kiertoliike 2020 Kajaanissa siirretään syksylle, 2.-4-10.2020

Tanssin ammattilaisfoorumi Kiertoliike järjestetään 20.-22.3.2020 Kajaanissa. Tällä kertaa teemana on ilmastokriisi. Mitkä ovat tanssin ammattilaisten keinot kestävämpään huomiseen?

Tapahtumassa mukana Rimpparemmin muusikoiden Kaikille kuuluu rakkaus- Chansons de la Vie - Jacques Brel

 

 


Liikenteessä 18.3.2020 klo 9:30 ja 18 PERUTTU

Nyt olisi tarjolla tanssiteatteria lapsille kun Liikenteessä esitetään Rimpparemmin salissa (Lapinkävijäntie 3). Liikenteessä on hupaisa lasten tanssiteatteriesitys, jossa vihreä ja punainen liikennevalo liikkuvat läpi kaupungin välillä törmäillen ja riidellen, mutta aina yhteiset säännöt löytäen. Esitys kertoo liikennekäyttäytymisen varjolla suvaitsevaisuudesta ja toisten huomioimisesta. Esityksen koreografin on luonut Riku Immonen.

Esityksen kesto n. 35. min

 

Liput esitykseen: 5€/8€, perheliput 1-2 lasta ja 1 aikuinen 10€, 3-5 lasta ja 2 aikuista 20€.

Kaikukortti käy esitykseen, paikkoja rajoitetusti.

Voit varata liput ennakkoon myynti@rimpparemmi.fi tai 050 472 9775. 


 Arkisesta abstraktiseksi-työpaja PERUTTU

Haluatko sinä haastaa itseäsi ajattelemaan uudelleen? Tule mukaan ja opi kokonaisvaltaista ajatuksen kuljetusta. Yhdessä kokeilemme ottaa jotain arkista ja räjäyttää sen abstraktiksi taiteeksi.
Arkisesta abstraktiseksi-liiketyöpaja tarjoaa osallistujille tilaisuuden päästä kokeilemaan miltä tuntuu tehdä ajatustyötä koko kehon avulla. Tunnilla otetaan arkisia ja konkreettisia toimintoja jotka sitten yhdessä räjäytetään joksikin aivan muuksi. Osallistumiseksi et tarvitsee aiempaa kokemusta tanssista tai muustakaan kehollisesta ilmaisusta. Mukaan tarvitaan vain avoin mieli ja halu kokeilla uutta. Älä siis enää tee ajatustyötä vain pääsi sisällä istuen vaan noustaan kaikki ylös ja tanssitaan ratkaisut ulos.

Työpajan kesto 60 min.

Työpaja järjestetään Rimpparemmin salissa, osoitteessa Lapinkävijäntie 3. Työpajan vetäjänä toimii Atte Herd. Osallistumismaksu 5€/hlö. Max. 15 hlöä/työpaja.

Ilmoittautumiset ennakkoon myynti@rimpparemmi.fi tai 050 472 9775.

Tapahtuma on osa Arctic Design Week - Arktista Vimmaa

Katso Facebookin tapahtumailmoitus täältä 


 

Tiedote koskien koronaviruksesta johtuvista muutoksista Tanssiteatteri Rimpparemmin toiminnassa

13.3 2020

 

Tanssiteatteri Rimpparemmi peruu esitykset ja kaikki tapahtumat tiloissaan, osoitteessa Lapinkävijäntie 3, 96100 Rovaniemi. Peruutukset tulevat voimaan välittömästi ja kestävät maaliskuun loppuun saakka. Suomen hallituksen ja THL:n suositusten mukaisesti Rimpparemmi haluaa toimia tässä vakavassa tilanteessa vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten suositusta. Rimpparemmi pyrkii toimillaan vähentämään viruksen leviämistä. Rimpparemmin tiloissa käy useita mahdollisia riskiryhmään kuuluvia henkilöitä viikoittain.

 

Rimpparemmi kehottaa kaikkia huolehtimaan käsihygieniasta ja välttämään turhaa matkustamista. Rimpparemmi seuraa tilanteen kehittymistä ja tekee jatkotoimenpiteensä sen mukaan. Tilojen käyttäjille tiedotetaan asiasta.

 

Tilanne on todella valitettava ja aiheuttaa myös Rimpparemmille taloudellisia menetyksiä.