Tanssiteatteri Rimpparemmi tuo kevääseen uuden lastentuotannon Ammattieläimen

 

Ammattieläin antaa vastauksen sille mitä kirjekyyhkyt tekevät nykyään, millainen on kiiltomadon kirjoitustaito ja mikä ihme se hiilijalanjälki on. Neljän tutkijan ryhmä Villi Veikkaus tutkii luonnon monimuotoisuutta. He ovat varsin huolissaan luonnontilasta, eläinten hyvinvoinnista ja nykymenosta. 

 

Koreografian teokseen on tehnyt Atte Herd ja työryhmä, ohjaus Matti Paloniemi ja Atte Herd. Sävellys ja sovitus on Jukka Nurmelan käsialaa jota Eppu Nuotion ja Jukka Parkkisen runoista koostuvat laulujen sanat täydentävät. Mukana sanoituksia tekemässä on ollut myös Antti Lindholm. 

 

Esiintymässä nähdään Laura Kallas-Herd, Krista Karttunen, Jukka Nurmela ja Antti Lindholm.

 

Ammattieläin saa ensi-iltansa 7.5.2021 Rovaniemellä. Ensi-illan esitys on yksityisnäytös, mutta yleisölle avoimia esityksiä on tulossa lauantaina 8.5.2021 klo 13 Tapin kylätaloon sekä 25.5.2021 klo 18 Rimpparemmin saliin. Nämä esitykset tarjoaa Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimi. Koronaviruksen vuoksi katsojamäärä on rajattu. 

 

Ilmoittautumaan pääset oheisesta linkistä: https://docs.google.com/forms/d/1mLyRNnzi6jZOvC7CirHQm-kfBLVmkSwyx_xHTR9KpxA/viewform?edit_requested=trueTanssiteatteri Rimpparemmi tuo kevätkaudelle useita vierailuesityksiä kulttuuritalo Wiljamiin. Kaikille kuuluu rakkaus ja Poe-klubi tuovat lavalle Rimpparemmin monipuolista osaamista.  

 

Helmikuussa lavalla nähdään upeita pohjoisia taiteilijoita, kun Auri AholaMarjo SelinJenni Kallo sekä Titta Court astuvat esiin. Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi jututtaa taiteilijoita heidän työstään ja elämästään.  

Maaliskuussa Rimparemmin vieraaksi saapuu kuopiolainen Tanssiteatteri Minimi. Kahden teoksen ilta koostuu Iiro Näkin koreografiasta Stream sekä Mikko Makkosen ja Riku Lehtopolun Levoton maa esityksestä.

Rovaniemeltä lähtöisin olevan Miia Jaatisen ja hänen työryhmänsä esitys Red Desert nähdään Wiljamissa huhtikuussa. Esityksen jälkeen on mahdollisuus keskustella työryhmän kanssa. 

 

Rimpparemmin kevätkausi avataan rakkauden pakahduttamana tammikuussa. Kaikille kuuluu rakkaus, koostuu Jacques Brelin tuotannon upeista lauluista sekä Matti Paloniemen koreografiasta Aikalainen. Illan aikana lavalla nähdään Laura Kallas-Herd ja Marjo Selin sekä Rimpparemmi band solistinaan Joni Kuokkanen.

  

Lisäksi Rimpparemmi tuottaa kevään aikana Poe-klubeja, jotka ovat matalan kynnyksen demoiltoja. Tuotannot ovat saaneet innoituksen Edgar Allan Poen runoista. Illat voivat sisältää musiikkia, tanssia, laulua, videoita ja lähes mitä vaan. Yllätyksiä ei tule puuttumaan sillä jokainen ilta tulee olemaan erilainen, tekijöidensä näköinen. Näihinkin iltoihin voi kuulua kiinnostavia vierailuja. 

 

Esitysten yhteydessä voit nauttia ravintolapalveluista.

 

Esityskalenterin kokonaisuudessan löydät täältä ja lippusi pääset ostamaan täältä!

 


 

 

Rimpparemmi peruu esityksensä ja yleisötapahtumansa ajalta 2.3. – 28.3.2021

Tanssiteatteri Rimpparemmi keskeyttää esitystoimintansa sekä peruu muut yleisötilaisuutensa ajalta 2.3. – 28.3.2021. Lapin aluehallintoviraston 1.3.2021 antama määräys kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 6 henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 2.3.- 28.3.2021.

Peruuntuneille esityksille pyritään etsimään uudet esityspäivät kevään ajalle. Tanssiteatteri Minimin ja Pori Dance Companyn vierailulle etsitään uusi ajankohta syksylle 2021. Lipun ostaneisiin henkilöihin ollaan yhteydessä. 

Rimpparemmin henkilöstö siirtyy etätyöhön ja valmistelee tulevia kevään ja syksyn tuotantojaan. Rimpparemmi on todella pahoillaan tilanteesta ja yleisölle aiheutuvasta harmista. Toivomme, että pääsisimme esittämään esityksiämme vielä tämän kevään aikana.

 Eläkeläiset ilmaiseksi Tiloja / Avaruuksia esityksiin ke 7.10.2020

 

Rovaniemen kaupunki haluaa tarjota eläkeläisille vanhustenviikon kunniaksi Tiloja / Avaruuksia-esitykseen liput! Esitykset keskiviikkona 7.10.2020 klo 12 ja klo 19. Sitovat varaukset elina.vahakuopus@rimpparemmi.fi tai 050 472 9775.

 


Kiertoliike 2020 siirtyy verkkoon!

Kiertoliikkeen ohjelma siirtyy verkkoon. Tanssin aluekeskusverkoston ja Tanssin talon järjestämän tapahtuman Keynote-puheenvuorot sekä Kiertoliike-taiteilijoiden osuus taltioidaan ja jaetaan osallistujille videomuodossa. Lisäksi Kiertoliikkeen Zoomissa järjestetään avoin keskustelutilaisuus, jossa paikalla ovat puhujat sekä aluekeskusverkoston ja Tanssin talon väki. Fyysinen tapahtuma Kajaanissa on peruttu.
Videot jaetaan osallistujien kesken sähköpostitse torstaina 1.10.. Katso ja kommentoi sisältöjä linkkien kautta. Perjantaina 2.10. järjestetään Zoomissa moderoitu loppukeskustelu, jossa on mahdollisuus kommentoida, esittää kysymyksiä ja keskustella sisällöistä. Videot ovat osallistujien nähtävissä kuukauden ajan. Yhteisesti niitä käsitellään vain loppukeskustelussa, joten kannattaa katsoa videot tuoreeltaan ja osallistua Zoom-tilaisuuteen.
Kiertoliike 2020
Puheenvuorot julkaistaan 1.10.2020
Moderoitu loppukeskustelu Zoomissa 2.10.2020 klo 14.00.
Facebookissa: facebook.com/tanssinkiertoliike

Tanssiteatteri Rimpparemmi on mukana Kaikukorttikokeilussa

Jos sinulla on Kaikukortti voit lunastaa sillä itsellesi tai perheeseesi kuuluvalle alle 16-vuotiaalle lapselle tai lapsenlapselle lippuja Tanssiteatteri Rimpparemmin omiin esityksiin. Lippuja on saatavilla 5% katsomopaikoista, ennakkovaraus on suotavaa jotta saat varmasti paikan esitykseen. Ilmoitamme erikseen mihin esityksiin Kaikukortti käy.

 

Rovaniemen Kaikukorttikokeilu on päättynyt ja kokeilu oli onnistunut, odotamme uutta tietoa Kaikukortin jatkosta Rovaniemellä.


 

Kiertoliike 2020 Kajaanissa 20.-22.3.2020 PERUTTU

Tanssin ammattilaisfoorumi Kiertoliike järjestetään 20.-22.3.2020 Kajaanissa. Tällä kertaa teemana on ilmastokriisi. Mitkä ovat tanssin ammattilaisten keinot kestävämpään huomiseen?

Tapahtumassa mukana Rimpparemmin muusikoiden Kaikille kuuluu rakkaus- Chansons de la Vie - Jacques Brel

 

 


Liikenteessä 18.3.2020 klo 9:30 ja 18 PERUTTU

Nyt olisi tarjolla tanssiteatteria lapsille kun Liikenteessä esitetään Rimpparemmin salissa (Lapinkävijäntie 3). Liikenteessä on hupaisa lasten tanssiteatteriesitys, jossa vihreä ja punainen liikennevalo liikkuvat läpi kaupungin välillä törmäillen ja riidellen, mutta aina yhteiset säännöt löytäen. Esitys kertoo liikennekäyttäytymisen varjolla suvaitsevaisuudesta ja toisten huomioimisesta. Esityksen koreografin on luonut Riku Immonen.

Esityksen kesto n. 35. min

 

Liput esitykseen: 5€/8€, perheliput 1-2 lasta ja 1 aikuinen 10€, 3-5 lasta ja 2 aikuista 20€.

Kaikukortti käy esitykseen, paikkoja rajoitetusti.

Voit varata liput ennakkoon myynti@rimpparemmi.fi tai 050 472 9775. 


 Arkisesta abstraktiseksi-työpaja PERUTTU

Haluatko sinä haastaa itseäsi ajattelemaan uudelleen? Tule mukaan ja opi kokonaisvaltaista ajatuksen kuljetusta. Yhdessä kokeilemme ottaa jotain arkista ja räjäyttää sen abstraktiksi taiteeksi.
Arkisesta abstraktiseksi-liiketyöpaja tarjoaa osallistujille tilaisuuden päästä kokeilemaan miltä tuntuu tehdä ajatustyötä koko kehon avulla. Tunnilla otetaan arkisia ja konkreettisia toimintoja jotka sitten yhdessä räjäytetään joksikin aivan muuksi. Osallistumiseksi et tarvitsee aiempaa kokemusta tanssista tai muustakaan kehollisesta ilmaisusta. Mukaan tarvitaan vain avoin mieli ja halu kokeilla uutta. Älä siis enää tee ajatustyötä vain pääsi sisällä istuen vaan noustaan kaikki ylös ja tanssitaan ratkaisut ulos.

Työpajan kesto 60 min.

Työpaja järjestetään Rimpparemmin salissa, osoitteessa Lapinkävijäntie 3. Työpajan vetäjänä toimii Atte Herd. Osallistumismaksu 5€/hlö. Max. 15 hlöä/työpaja.

Ilmoittautumiset ennakkoon myynti@rimpparemmi.fi tai 050 472 9775.

Tapahtuma on osa Arctic Design Week - Arktista Vimmaa

Katso Facebookin tapahtumailmoitus täältä 


 

Tiedote koskien koronaviruksesta johtuvista muutoksista Tanssiteatteri Rimpparemmin toiminnassa

13.3 2020

 

Tanssiteatteri Rimpparemmi peruu esitykset ja kaikki tapahtumat tiloissaan, osoitteessa Lapinkävijäntie 3, 96100 Rovaniemi. Peruutukset tulevat voimaan välittömästi ja kestävät maaliskuun loppuun saakka. Suomen hallituksen ja THL:n suositusten mukaisesti Rimpparemmi haluaa toimia tässä vakavassa tilanteessa vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten suositusta. Rimpparemmi pyrkii toimillaan vähentämään viruksen leviämistä. Rimpparemmin tiloissa käy useita mahdollisia riskiryhmään kuuluvia henkilöitä viikoittain.

 

Rimpparemmi kehottaa kaikkia huolehtimaan käsihygieniasta ja välttämään turhaa matkustamista. Rimpparemmi seuraa tilanteen kehittymistä ja tekee jatkotoimenpiteensä sen mukaan. Tilojen käyttäjille tiedotetaan asiasta.

 

Tilanne on todella valitettava ja aiheuttaa myös Rimpparemmille taloudellisia menetyksiä.