Nyt on haku päällä!

 

Tanssiteatteri Rimpparemmi hakee tanssimisesta ja fyysisestä ilmaisusta kiinnostuneita 15-20-vuotiaita uuteen ryhmäänsä. Tanssitaustallasi ei ole mitään väliä. Olitpa harrastanut kilpatanssia, balettia, breakkiä, nykytanssia, kansantanssia tai sinulla on teatteriharrastustausta, niin mukaan vaan. Mukaan voi tulla myös ilman aiempaa tanssiharrastusta.

Opettajina ja koreografeina toimivat Rimpparemmin ammattitanssijat ja –muusikot sekä vierailevat koreografit. Esiintymisen lisäksi ryhmäläiset pääsevät tutustumaan ja osallistumaan oman kiinnostuksena mukaan myös muihin tanssiteatterituotannon osa-alueisiin: ääni-, valo- ja lavastussuunnitteluun sekä pukusuunnitteluun ja tuottamiseen. Rimpparemmin ammattihenkilöstö opastaa ja ottaa ryhmäläisiä yhteistyöhön näiden osa-alueiden toteuttamisessa.

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.30-19.00, sekä noin kaksi kertaa kuussa perjantaisin 17.30-20.00 ja lauantaisin 11.00-14.00. Viikonloppuharjoitukset keskittyvät produktion valmistamiseen ja viikkoharjoitukset tekniikkaharjoituksiin. Ryhmän tanssiteatteriesityksen ensi-ilta loppukeväällä 2017.

 

Syyskuussa 2016 käynnistyvään ryhmään otetaan vuosina 1996-2001 syntyneitä. Ryhmä toteutuu, jos harrastajia on tarpeeksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.9.2016.

 

Ilmoittautuminen tästä

 

Kuvaaja: Eeva Vanhanen