Toiminta

Nykyään Rimpparemmi on alueellisesti merkittävä ammattiteatteri, joka kiertää ympäri Suomea pohjoisinta Lappia myöten. Tanssin saavutettavuuden ja tunnettuuden lisääminen on merkittävä osa Rimpparemmin toimintaa.

 

Ryhmä tuottaa vuosittain 2-4 ensi-iltaa eri ikäisille kohderyhmille. Rimpparemmillä ei ole omaa kotinäyttämöä, joten näyttämöt vaihtuvat produktioittain. Tanssiteatteriesityksiä onkin viety perinteisten näyttämötilojen lisäksi rohkeasti erilaisiin esiintymistiloihin kuten yökerhoon.

 

Lastenkulttuuri ja taidekasvatus on olennainen osa Rimpparemmin toimintaa. Tanssiteatteri tuottaa vuosittain vähintään yhden lapsille suunnatun esityksen ja työpajan, joita esitetään laajasti ympäri Lappia ja muuta Suomea. Esiintymisten ohella tärkeässä roolissa on Rimpparemmin tanssikoulutoiminta, jonka korkeatasoisen opetuksen myötä tavoitetaan lähes 100 rovaniemeläistä lasta ja nuorta.

 

Ryhmän kansainvälinen ura on mittava ja esiintymisiä ulkomailla on vuosittain. Rimpparemmi on esiintynyt yhteensä 32 eri maassa. Pohjoisen alueen kulttuurilähettiläänä Rimpparemmin sanaton ja sitä myöten kansainvälinen kieli on saavuttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.

 

Rimpparemmi lukuina 2013

14 henkilötyövuotta
10 kuukausipalkkaista työntekijää

4 tuntipalkkaista työntekijää
5 vierailijaa
4 ensi-iltaa
13 esitystä ohjelmistossa
96 esiintymistä
10 442 katsojaa
39 tanssikoulun oppilasta

Kuvaaja: Flatlight Films