Kiertoliike 2019 -tapahtuma järjestetään Kuopiossa 13.-14.6.2019.


Kiertoliikkeen yhteistyöfestivaalit ovat Paikallisliike ja Kuopio Tanssii ja Soi. Vuoden 2019 Kiertoliikkeen järjestävät Tanssin talo ja Itä-Suomen tanssin aluekeskus.

 

Lisää Kiertoliikkeestä 2019 https://kiertoliike.tanssintalo.fi/

 

Kiertoliike on Tanssin aluekeskusten ja Tanssin talon järjestämä tanssin alan ammattilaisfoorumi, jossa keskustellaan päivänpolttavista teemoista, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja kokoonnutaan yhteen jakamaan kokemuksia, vaikuttamaan ja vaikuttumaan sekä nauttimaan elämyksistä ja yhdessä olemisesta. Tapahtuma järjestetään joka vuosi vaihtuvana ajankohtana eri puolilla Suomea.

Tapahtuma on suunnattu kaikille tanssin ammattilaiskentällä toimiville ja työskenteleville – opettajille, koreografeille, tanssijoille, tuottajille, ammattiin opiskeleville, tiedottajille, toiminnanjohtajille ja taiteellisille johtajille. Kiertoliike järjestetään yhteistyössä Tanssin talon ja tanssin aluekeskusten kanssa.

Kiertoliikkeessä on vuosittain vaihtuva sisältötyöryhmä, teema, puhujat, kokonaiskonsepti, paikka ja yhteistyöfestivaali. Jokainen Kiertoliike-tapahtuma on suunniteltu kokonaiselämykseksi, joka kannattaa kokea alusta loppuun saakka.